Házirend

Házirend:


A házirend vonatkozik  a szállás nélküli rendezvényekre egyaránt, továbbiakban vendég.

A tűzgyújtás csak kijelölt tűzgyújtó helyen és a megfelelő tűzvédelmi szabályok betartása mellett lehet,kizárólag tűzgyújtási tilalom időszakán kívül!

A tavakban fürödni szigorúan tilos és életveszélyes! Télen a jégre menni szigorúan tilos és életveszélyes!

Csónak használata csak saját felelősségre!Rendezvény esetén sem megengedett a hozott hangfal!

Horgászni csak engedély esetén van lehetőség!

Az átvett tisztasági és rendben létnek megfelelően adja át  távozásakor a vendég az épület belül, és külső területekre vonatkozva egyaránt.

Szemetelni tilos!Csikkek, édességes papírok szétdobálása, tökmagok,napraforgómagok szétköpködése tilos!

Kérem, ügyeljen a rendre, tisztaságra!

Az ott tartózkodó vendég, vagy vendégek  felelősséggel tartoznak a vendégházban,  és a  vendégház berendezési tárgyaiban,tereptárgyaiban , külső területeiben, növényekben és környezetében a vendég által szándékosan,vagy gondatlanul okozott károkért.Károk ellenértékének rendezését külön felszólítás nélkül távozáskor, nagyobb károk okozásánál kárösszegtől függően,írásos megállapodással,elfogadható határidőn belül köteles rendezni. Károkozó az előre lerakott kaucióból levonva,ha volt kaució fizetve,  ez fedezi a kárt és a helyreállítási költséget,egyéb esetben jogi eljárást vonhat magaután.Vonatkozik a átadáskor eltitkolt, utólagosan észlelt, de bizonyíthatóan a vendég által okozott károk ellenérték rendezésére is.Nagyobb társaság esetén kideríthetetlen károkozó miatt kollektív a kárrendezés.

A házirend megsértése kitiltást, illetőleg  tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.

Családi,baráti, céges rendezvényekre nagyjából 20 főig van  felszerelve a vendégház, több vendég esetén  pótolja a vendég hozott tányér, villa, kanál, kés, pohár, vagy ezek eldobható műanyag változataival.Nagyobb létszám esetén kérjük figyelembe venni.Nem a világ vége, itt is vannak szomszédok,igaz sokkal távolabb, mint a városban, de az ő nyugalmukat se zavarják, nagy hangerővel.

Foglalás módja,szabályai:

A  rendezvény foglalása foglaló fizetésével, ami minimum 50% történhet  személyesen, vagy távolság esetén banki átutalással.

Foglaló nélkül nem áll módunkban az időpontot fen tartani!Elérhetőséget foglaló átutalása esetén is adjon meg, mobiltelefonszámot.

Ugyan azon napra,napokra való foglalást a foglalózó vendég kapja, még, ha korábban már egyeztetések voltak is az időpontra.

Átutaláskor a megjegyzés rovatban név,éjszakák száma, létszám szerepeljen,érkezés dátum és óra, távozás dátum és óra szerepeljen.

Érkezéskor a teljes összeg kiegyenlítésre kerül.

A foglaláskor meg kell határozni a létszámot,a foglalási papírra kötelezően be kell írni.Ettől eltérő létszám befolyásolja az árat!

Érkezéskor a  megnövekedett létszám esetén köteles a vendég  a létszám pluszt fizetni.pl.nappali rendezvény:30 fő helyett 50 -en jönnek,a foglalás 30 főre vonatkozott.

Az adminisztráció minden esetben szükséges, a GDPR mellett.

A megbeszélt érkezési és távozási időpont be kell tartani!Az ott felejtett dolgokért,értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget!

A rendezvényt foglaló tudomásul veszi és elfogadja a házirendet.

A változtatás jogát fenntartjuk.